Optimaliseer vandaag, voor de slimme steden van morgen

Dinsdag 12 Maart om 11:00 

Hoe bereidt je de afval- en recyclingactiviteiten voor op Smart Cities? 

In een tijdperk van ongekende verstedelijking worden steden geconfronteerd met complexe uitdagingen. De sleutel tot het overwinnen van deze uitdagingen ligt in het benutten van de kracht van technologie en datagestuurde oplossingen. Bij AMCS lopen we voorop in deze transformatie en helpen we gemeenten hun activiteiten te revolutioneren en slimmere, duurzamere steden te creëren om hun burgers beter van dienst te zijn.  

Hieronder vindt je een indruk van wat je zult ontdekken: 

  • Wagenparkoptimalisatie: Ontdek hoe kunstmatige intelligentie (AI) een revolutie teweegbrengt in wagenparkbeheer - en hoe we data en IoT gebruiken om routes te optimaliseren, brandstofverbruik te verminderen en de efficiëntie van gemeentelijke wagenparken te verbeteren. 
  • Datagestuurde besluitvorming: Duik in de wereld van dataanalyse en ontdek hoe dit gemeenten in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen. Zie hoe realtime datainzichten een betere toewijzing van middelen en dienstverlening kunnen bevorderen. 
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen: Onze toewijding aan duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid is ongeëvenaard. We laten je zien hoe AMCS-oplossingen bijdragen aan minder uitstoot, een betere luchtkwaliteit en een groenere stedelijke omgeving. 
  • Betere openbare diensten: Ontdek hoe AMCS de openbare diensten verbetert, van afvalbeheer tot vervoer. Zie hoe onze oplossingen het dagelijks leven van bewoners verbeteren en een hogere kwaliteit van leven bevorderen. 

Waarom deelnemen? 

Door aan ons webinar deel te nemen, krijg je waardevolle inzichten in de technologieën en strategieën die de steden van de toekomst vormgeven. Of je nu een stadsontwikkelaar, gemeentelijk bestuurder bent of gewoon iemand die geïnteresseerd is in de toekomst van stedelijk wonen, dit webinar is uw toegangspoort tot de nieuwste innovaties in de ontwikkeling van slimme steden. 

Volg ons op deze spannende reis naar slimmere, meer duurzame en efficiëntere steden. Vul het formulier in om je te registreren en word onderdeel van de transformatie.  

Kan je niet aanwezig zijn?

Als je niet aanwezig kunt zijn, vergeet dan niet dat we de webinarsessie opnemen. Deze opname wordt na afloop van de sessie per e-mail naar de deelnemers gestuurd.
Ga naar onze
website voor meer informatie over AMCS of voor het aanvragen van een demo.

Meld je hier aan!

Yes, please send new expert knowledge, events and important updates directly to my inbox. I understand I can unsubscribe this agreement at any time.

By registering, you confirm that you have read the data protection regulations and agree to the processing of your data for the use of the respective services.