Wees wendbaar voor een voorsprong op de recycling markt

Wendbaarheid is de sleutel tot toekomstbestendigheid van uw bedrijf. Wendbaarheid opent een wereld van mogelijkheden en kansen. Wij nodigen u uit om meer te weten te komen. Praat met ons op de Vakbeurs Recycling 2022. We staan bij stand G103.

Wij laten u graag het AMCS Platform zien, de enterprise-grade SaaS die speciaal is ontworpen om afval- en recyclingbedrijven wendbaarder te maken en inzichten te geven.

AMCS Platform is branche specifiek. Het wordt gebruikt over de hele wereld, digitaliseert en automatiseert processen voor bedrijven die nog handmatig of offline opereerden. Zij melden aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten en grotere winstmarges.
Ze zijn in staat om flexibel te werken, waardoor ze een voorsprong hebben op concurrenten.

Naast het AMCS Platform tonen we intelligente oplossingen die slimmer, sneller en efficiënter werken mogelijk maken. Van turn-by-turn navigatie tot volledige transparantie in real-time, onze oplossingen kunnen u naar een hoger niveau tillen. Ontmoet ons in Gorinchem voor meer informatie over:


AMCS Vision AI: op kunstmatige intelligentie gebaseerde computervisieoplossing die is ontworpen om operators geautomatiseerde en continue inzichten te bieden in hun activiteiten. Het bestaat uit een AI-bewakingseenheid en een registratieapparaat dat kan worden gemonteerd en geïntegreerd in een verscheidenheid aan activa, waaronder verzamelvoertuigen en MRF-installatieapparatuur. AMCS Vision AI-eenheid registreert afbeeldingen en onze Artificial Intelligence / Machine Learning-engine analyseert ze automatisch om doelpatronen (bijv. Besmetting, samenstelling, enz.) te detecteren om waarschuwingen, inzichten en acties op het AMCS Platform-portaal te bieden maar ook overvolle containers te managen.

 

Intelligente optimalisatie: routeplanning en optimalisatie van afvalinzameling. Elke route wordt geoptimaliseerd voor efficiëntie. Huidige gebruikers rapporteren tot:

 • 25% minder CO2-uitstoot, rijtijd en kilometers.
 • 15% minder voertuigen nodig
 • 75% minder tijd voor planning en administratie

Mobiele en voertuigtechnologie: het handmatig invoeren van gegevens is niet alleen tijdrovend, maar brengt ook het risico van fouten met zich mee. Leg in plaats daarvan gegevens digitaal vast en ontlast chauffeurs van zoveel stress. Stop het weglekken van inkomsten, mis nooit een inzameling en voer gestroomlijnde operaties uit. Onze technologieën omvatten:

 • Wegen aan boord
 • Bakidentificatie/RFID-metingen
 • Camera-integratie

Enterprise Management: het hart van het AMCS Platform, dat het volledige afval- en recyclingbeheerproces bestrijkt om de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid te vergroten. Onze best-in-class ERP biedt:

 • Multi-tier service contract management
 • Krachtige factureringsmotor voor alle afvalstromen, inclusief chemisch afval
 • Mogelijkheid om complexe prijzen te hanteren, inclusief dagelijkse updates
 • Standaardisatie van processen en wettelijke naleving

Digital Engagement: automatiseert veilig partnerprocessen geïntegreerd met AMCS Enterprise Management. Eindklanten en onderaannemers kunnen gegevens uitwisselen om hun workflows te stroomlijnen. Omvat:

 • Partner Engagement
 • Zelfbediening voor klanten
 • Betalingen

Boek nu een tijdslot met gratis demo op Vakbeurs Recycling 2022

Laten we een tijd en dag afspreken om te praten op de Vakbeurs Recycling in Gorinchem van 15 t/m 17 november 2022. Om een afspraak of demonstratie te boeken, vul het formulier hier in.
 

Reserveer uw tijdslot voor een gratis Demo hier: